Over Margriet

Mijn naam is Margriet Brink ( 1971) en ik ben een gediplomeerd Life Coach , Stress- counselor en Ontspannings therapeut.

Sinds 2006 ben ik werkzaam als Medium en heb al vele mooie readings mogen geven. Mijn passie is het trainen van mijn eigen gefokte dressuurpaarden en ben een fanatiek wedstrijdruiter en tevens instructrice. In de loop der jaren kwam het vaak naar voren dat het begeleiden en ondersteunen van mensen een kwaliteit van mij is en dat ik middels enorm veel levenservaring, direct de mogelijkheid heb om aan te sluiten bij de meest voor komende problematiek. Juist door mijn empathische vermogen voel ik feilloos aan waar de schoen knelt (om het maar even zo uit te drukken).

Mijn kracht is, om de ander kennis te laten maken met de positieve kanten van zichzelf maar ook het leven zelf. Het aanreiken van tools, om wederkerige patronen te herkennen en opnieuw situaties leren zien vanuit een ander perspectief. Het leren opschonen van het emotionele systeem en gedachten hervormen, zijn allemaal aspecten die naar voren kunnen komen in het proces van het coachen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in een reading? Neem dan contact met mij op of bel mij via één van de boxen op deze website.