Online medium Consult

Sinds 2006 ben ik werkzaam als Medium u kunt mij rechtstreeks bellen op 0909-1101234 (0.90 ct)
Op de site van www.helderziende-paragnosten.nl kunt u zien of ik beschikbaar ben, en u kunt de agenda raadplegen

Een reading kun je het beste ervaren!

Graag leg ik aan u uit hoe een consult verloopt. Op het moment dat ik een telefonisch consult aanneem, stel ik mezelf voor, vraag ik u naam en luister naar u vraag. Ik schrijf u naam op en ik vraag naar u geboortedatum. Daarna vat ik kort samen om welke vraag het gaat. Vervolgens leg ik uw uit hoe een reading in zijn werk gaat. Een naam uitgesproken door de persoon zelf bevat een palet aan kleurenenergie die bij een medium ontvangen worden als informatie.

Met de juiste vertaling van de informatie die u meegeeft, kan ik als Medium invoelen en aansluiten op u vraagstelling. Als u een reading ondergaat dient u ervan bewust te zijn dat een reading een moment opname is.

Er kan immers altijd nadien andere keuzes gemaakt worden. Ook kan de informatie voor u confronterend zijn en niet aan uw verwachtingen voldoen. Maar evenzo kan het een blijde boodschap zijn.

Vragen?

Bent u geïnteresseerd geraakt in een reading? Neem dan contact met mij op of bel mij via één van de boxen op deze website.