box

01
Afwezig

Medium - Coach 0909-1101234

Volg mij ook op Facebook:

Online medium consulten

Sinds 2006 ben ik werkzaam als Medium u kunt mij rechtstreeks bellen op 0909-1101234 (0.90 ct) Op de site van www.helderziende-paragnosten.nl kunt u zien of ik beschikbaar ben, en u kunt de agenda raadplegen

Graag leg ik aan u uit hoe een consult verloopt. Op het moment dat ik een telefonisch consult aanneem, stel ik mezelf voor, vraag ik u naam en luister naar u vraag. Ik schrijf u naam op en ik vraag naar u geboortedatum. Daarna vat ik kort samen om welke vraag het gaat.Vervolgens leg ik u uit hoe een reading in zijn werk gaat. Een naam uitgesproken door de persoon zelf bevat een palet aan kleurenenergie die bij een medium ontvangen worden als informatie.

Met de juiste vertaling van de informatie die u meegeeft kan ik als Medium invoelen en aansluiten op u vraagstelling.Als u een reading ondergaat dient u ervan bewust te zijn dat een reading een moment opname is.

Er kan immers altijd nadien andere keuzes gemaakt worden. Ook kan de informatie voor u confronterend zijn en niet aan u verwachtingen voldoen. Maar evenzo kan het een blijde boodschap zijn.

De inhoud van een reading wordt bepaald door de vraagsteller zelf en door de kunde van het medium zo kan het een waardevol advies, zijn of een ondersteuning op momenten in uw leven waar u het nodig heeft.

Een reading kun je het beste ervaren.