Tripple B coaching Kids

Door de druk van de maatschappij kunnen kinderen faalangst ontwikkelen, met name de overgang van de basisschool naar voortgezet onderwijs is een grote stap en zorgt veel voor spanning! Onverwerkte emoties door vervelende situaties uit het recente verleden, het verlies van een dierbare of huisdier kan deze kwaal versterken.

Ook hebben vele kinderen ervaren hoe het is om gepest te worden of een pester te zijn, ook dit kan bijdragen aan een laag zelfbeeld en de geestelijke en emotionele groei naar adolescentie be├»nvloeden. Hooggevoeligheid is ook een veel voorkomend eigenschap van kinderen, maar nog onbegrepen en deze kinderen worden vaak afgeschilderd als overgevoelig en niet “hard” genoeg voor de maatschappij.

Kinderen met dit talent zijn bijzondere kinderen met enorme uiteen lopende talenten. Omdat ze gevoelig zijn voor emoties van anderen en situaties feilloos kunnen aanvoelen, zijn ze geneigd zich aan te passen aan het verwachtingspatroon van hun eigen milieu, vaak worden hierdoor hun talenten ondergesneeuwd en raken ze emotioneel uit balans.Door middel van een enkele sessie, het maken van een Toolbar (affirmaties) en het kennis maken van hun eigenheid en zelfstandigheid, het herontdekken van hun gevoel zorgt ervoor dat ze terug gezet worden op de stroom van hun eigen veerkracht , de kracht om keuzes te maken!

Terug in Balans.