Uit dankbaarheid voor mijn mooie leven wat ik leef vanuit mijn innerlijke kracht en zuivere intentie, het lijden en trauma wat ik heb overwonnen, de bewuste keuzes die ik heb gemaakt.De goede maar ook achteraf gezien de verkeerde keuzes maken dat ik mijn talenten en ervaring samen heb gebundeld en gekozen heb om het beroep Medium uit te oefenen. Als medium gebruik je een deel van je hersenen een zintuig die ik heb ontwikkeld deels door genetische aanleg en deels door traumatische ervaringen. Getriggerd en geprikkeld door moeizame levenservaringen wordt dit zintuig scherper en alerter. En door studies en cursussen en ervaring leer je het toepassen zodat je een ander er mee van dienst kan zijn.
Als Medium geef ik readingen en ontvang ik informatie uit de de cloud ( het collectief) en wanneer iemand bewust kiest om zich open te stellen voor een reading kan ik gerichte informatie doorgeven. Een reading is niet meer of minder dan een weergave van gedachten, gevoelens, emoties verlangens en angsten van de persoon die om een reading vraagt. Readingen zijn momentopnames en geven een indruk hoe je in het moment naar een bepaalde situatie kijkt en wat je erbij voelt en ervaart.
Wat een reading niet is, is een medicijn voor een ziekte. Een therapie om het gedrag van je bijvoorbeeld je ex te veranderen zodat hij weer terugkomt naar de relatie. Een reading helpt je ook niet bij het kopen van het winnende lot om eindelijk het miljoen binnen te halen. Of de de pot onderaan de regenboog.
Wat een reading wel is een tool om ruimte te verkrijgen voor zelfinzicht. Een medium kan je helpen met het ordenen van je gedachten en emoties. Advies en een luisterend oor. Een klankbord. Een manier om andere opties onbevooroordeeld te krijgen om situaties vanuit een ander perspectief te zien. Een manier om weer zelfvertrouwen aan te boren. Terug in je kracht te komen daar waar je even steun, troost en hulp nodig hebt.

Als Medium stel je ten dienste om vanuit een zuivere intentie universele waarheden te delen.
Om verkregen inzichten en ervaringen te delen om het mooie ervan vrij te laten verkrijgen aan de ander die hulp kan gebruiken. Als Medium doe je niet aan tijdrekken of maak je schuldig aan geldklopperij ! Als medium ben je geen kwakzalver maar heb je gedegen studies gevolgd en ben je nooit uitgeleerd.
Als Medium ben je uiterst dankbaar voor alle mooie ervaringen,het samenwerken met lichtwezens, engelen en het contact met het hiernamaals. Leef je zuiver en doe je er alles aan om een gezonde geest in een gezond lichaam te zijn. Als Medium heb je respect voor ieder levend wezen. En bloed je wanneer de aarde onrecht gedaan wordt. Lijdt je wanneer je weet dat je wereld niet kan ontdoen van alle ellende, ziekte en armoede. Maar leer je te leven vanuit de universele wetten en draag je kennis over.
Wanneer je een reading ontvangt met een open geest, een liefdevol hart en de intentie om te groeien wordt je getuige van wat universele liefdesenergie met je doet. Wanneer je je opent om te ontvangen zullen Engelen en lichtwezens je helpen en begeleiden om nog meer de weg te volgen vanuit liefde en geluk en succes.

Volg je innerlijke kracht,

Medium Margriet